İçeriğe geç

Satürn Retrosunda Ne Olur

Satürn retro olursa ne olur?

Satürn gerilediğinde, işleri biraz yavaşlatır ve kendinize dönüp kabuğunuza çekilme hissi yaratır. Satürn, sopalı öğretmen olarak bilinir. Size öğrenmek istemediğiniz şeyleri farklı şekillerde, gerekirse acı ve ızdırap yoluyla bile öğretir.

Satürn geri hareketi ne demek?

Satürn gerilemesi sıklıkla bir yansıma, içsel değerlendirme ve karmik derslerden geçme zamanı olarak yorumlanır. Bu dönem, hayatın belirli alanlarında zorluklarla karşılaşma, sorumlulukları gözden geçirme ve dış dünyadan içe dönme eğilimleri fırsatı sunabilir.

Satürn retrosu 2024 ne zaman bitiyor?

Satürn Balık Burcunda Retronun Zodyak Burçlarına Etkisi ✨ RETRO TARİHİ: 23 HAZİRAN – 15 KASIM 2024. Bu yazıda Yengeç, Aslan ve Başak burçları yer alıyor.

Satürn retrosunda doğanlar kimler?

Satürn Retro’da doğanlar, söylediklerinden ve düşündüklerinden sıklıkla şüphe eden insanlardır. Genellikle herkesten daha fazla suçluluk duygusuyla mücadele ederler. Derin korkuları vardır, ancak bunları asla göstermezler. İçlerinde savunmasız oldukları birçok nokta vardır.

Satürn hangi konumda zararlı?

Satürn Yengeç’te dezavantajlıdır. Satürn’ün Yengeç’teki dezavantajı, duygusal olarak çok hassas olmanıza neden olur.

Retroda ne yapılmaz?

Bu dönemde duygusal ve fiziksel sağlığınızı dengelemeye dikkat etmelisiniz. Eleştirel veya küçümseyici bir tutum kavgalara yol açabilir. Ayrıca teknik aksaklıklar, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi sorunlara karşı dikkatli olmalısınız.

2024 Satürn hangi burçta?

Satürn 2024’te Balık burcunda. Zaman değişiyor, çağlar değişiyor ve değişen zamana uygun davranarak kendimizi yenilememiz gerekiyor. Karma efendisi Satürn yine Balık burcunda, karma, bitişler ve sonuçları anlatan ve bize kapanış zamanının geldiğini işaret eden bir burç.

Satürn döngüsü bitince ne olur?

Bu döngünün tamamlandığı dönemde, Satürn’ün hangi burçta veya evde olduğuna bağlı olarak hayatta bazı derslerle karşı karşıya kalırız. Satürn olgunluk, sıkı çalışma, hesaplaşma ve yetişkinlik gibi temaları yönetir.

Satürn vücutta nereyi temsil eder?

Satürn’ün horoskopta yer aldığı evler, burçlar ve açılar, kişinin öz disiplinini, öz saygısını ve otoritesini ortaya koyar. Mitolojide zaman tanrısı Kronos olarak adlandırılır. Vücuttaki kemikleri, iskelet sistemini ve cildi anlatır.

2024 Retro hangi burçları etkiliyor?

Özellikle doğum haritalarında Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarında yoğun gezegensel kolonizasyon bulunanların, Merkür gerilemesinden diğerlerine göre daha fazla etkilendiği görülüyor.

Retroda evlenenler boşanır mı?

Venüs Retrosu 23 Temmuz ile 4 Eylül arasında gerçekleşir. Bu günlerde evlenmiyoruz. Evlenen herkes boşanıyor. Sıfırdan bir ilişkiye başlayan herkes dağılıyor. Anlaşmalar, sözleşmeler, yeni satın alımlar, işe başlama, okul değiştirme veya bir ilişkiye başlama kesinlikle Merkür Retro tarihlerinde önerilmez.

Retroda ilişkiye başlanır mı?

Merkür retrodayken eski ilişkiler neden başlayabilir, eski partnerler neden geri dönebilir: Merkür retrosunun mantığına göre; geri dönenler aslında o ilişkide hala bitmemiş bir şeyler olduğu için gelirler.

Satürn retroda neler olur?

Satürn gerilemesi nedir? Satürn gerilemesi, gezegenin geriye doğru hareket ediyormuş gibi göründüğü, ancak aslında sadece güneş etrafındaki yörüngesinde daha yavaş hareket ettiği bir optik illüzyondur. Bu süre zarfında, Satürn kozmosu yavaşlatır ve bizi daha düşünceli hale getirir.

Doğum haritasında Satürn Retro ne demek?

Eğer burcunuzda Satürn geri hareketteyse; karmik borçlarınız var ve bu, hayatta karşılaşmaya devam ettiğiniz sorunların bir işaretidir. Bu enkarnasyon sizin ikinci şansınızdır. Bu nedenle, aynı anda iki hayatla başa çıkmanın yükünü hissedeceksiniz.

Burçlarda Retro ne demek?

Astrolojide, geri giden gezegen; “duraklama, durgunluk” olarak anılır. Gerileme, duraklamalar ve yavaşlamalardan kaynaklanan tüm olayları içerir. Bu zaman zarfında, birçok alanda kaos ve huzursuzluk meydana gelebilir.

Bir gezegenin Retro olması ne demek?

Astrolojide, geri giden gezegen; “duraklama, durgunluk” olarak anılır. Gerileme, duraklamalar ve yavaşlamalardan kaynaklanan tüm olayları içerir. Bu süre zarfında birçok alanda kaos ve huzursuzluk meydana gelebilir. Gerilemeler, astrolojiyle ilgilenen herkesin korktuğu bir süreçtir.

Satürn kaç yılda bir Retro yapar?

Satürn her 27 veya 29,5 yılda bir gökyüzündeki burcunuza ve derecenize geri döner ve orada yaklaşık 2,5 yıl kalır.

Satürn döngüsü bitince ne olur?

Bu döngünün tamamlandığı dönemde, Satürn’ün hangi burçta veya evde olduğuna bağlı olarak hayatta bazı derslerle karşı karşıya kalırız. Satürn olgunluk, sıkı çalışma, hesaplaşma ve yetişkinlik gibi temaları yönetir.

Astrolojide Retro ne işe yarar?

Retro kelimesi astrolojide gezegenlerin geriye doğru hareketini ifade etmek için kullanılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir